Musiikkiesitykset

Lauluesityksiä hautajaisiin, muistotilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin

Musiikilla on erittäin terapeuttinen merkitys. Se rauhoittaa, antaa voimaa, poistaa stressiä ja vapauttaa omien ajatuksien ja tunteiden kahleista. Musiikki tuo mieleen myös muistoja, elettyjä hetkiä ja tunteita. Musiikki ja laulu sopivat niin elämän juhlintaan kuin menehtyneen omaisen kunnioitukseen.
Tarjoamme lauluesityksiä laulu-kitara duona 30 vuoden kokemuksella elämän juhlintaan, kun on esimerkiksi saavutettu lisää vuosia, häihin (kulta, timantti yms.) ja muihin merkittäviin tapahtumiin. Laulu ja musiikki sopivat myös menehtyneen läheisen tai omaisen kunnioitukseen ja viimeiseen yhteiseen juhlaan. Sinä valitset laulut, joita haluat esitettävän tai halutessasi voimme ehdottaa tilaisuuteesi sopivaa musiikkia. Tavoitteena on, että esitys on juuri sinun ja tilaisuutesi näköinen ja että musiikki edistää tapahtuman luonnetta. Kiitosta olemme saaneet no. siitä, että laulut ovat olleet hyvin valittuja ja sopivia juuri siihen tilaisuuteen.

Lauluesityksiä hautajaisiin ja muistotilaisuuksiin

Lauluesitykset ovat oivallinen tapa kunnioittaa vainajan muistoa. Laulu auttaa muistelemaan menehtynyttä, tämän elämää ja persoonallisuutta ja tuo esiin yhteisiä hyviä muistoja. Musiikki voimauttaa ja tuo lohtua - se auttaa käsittelemään menetystä ja ymmärtämään kuoleman luonnolliseksi osaksi elämää.
Jokainen musiikkiesitys räätälöidään yhdessä vainajan omaisten kanssa. Käymme yhdessä läpi menehtyneen elettyä elämää, mieltymyksiä ja muita hänelle tärkeitä asioita. Tämän pohjalta valitaan tilaisuuteen sopivat laulut.
Olemme esittäneet hautajaisissa ja muistotilaisuuksissa hengellisen musiikin lisäksi muun muassa seuraavia kappaleita: Rakastan elämää, Sydämeni tänne jää, Järnefeltin Kehtolaulu, Täällä pohjantähden alla, Maa on niin kaunis, Elämälle kiitos, Mä annan sut pois ja monia muita kauniita, mieleenpainuvia lauluja. Ohjelmistossamme on runsaasti vaihtoehtoja. Usein E.Leinon teksteihin sävellettyjä lauluja on ollut mukana.
On ollut myös tilaisuuksia, joissa ei ole ollut pappia, vaan tilaisuus on muodostunut pelkästään laulujen ympärille.

Syntymäpäivät 0-100 v ja muut tilaisuudet

Lauluesitykset sopivat erinomaisesti myös erilaisten merkkipäivien juhlintaan. Musiikki valitaan juhlan sankarin toiveiden mukaan, oli kyse sitten syntymäpäivistä, vuosipäivistä tai muista tärkeistä tilaisuuksista. Musiikilla on sen lisäksi, että se tekee tilaisuudesta ikimuistettavan, erittäin terapeuttinen merkitys. Se rauhoittaa, antaa voimaa, poistaa stressiä ja vapauttaa omien ajatuksien ja tunteiden kahleista. Musiikki tuo mieleen myös muistoja vuosien varrelta, elettyjä tärkeitä hetkiä ja tunteita.

Musiikkia vanhusten palvelutaloihin

Olemme käyneet Hamk:ssa 2013 kuntouttavan osallistavan musiikin koulutuksen, missä opimme mm. miten autetaan muistelemaan musiikin avulla. Ymmärsimme myös henkilökohtaisesti musiikin merkityksen vanhuksille omien vanhempiemme viimeisinä vuosina. Kun moni muu asia on vaikeaa tai mahdotonta, musiikkia voi aina ainakin kuunnella. Olemme esiintyneet paljon vuosien varrella ja edelleen myös vanhusten palvelutaloissa ja esim. dementiaosastoilla juhlistamassa tilaisuuksia ja tuomassa tunnelmaa.
Vanhukset ovat meille mieluinen yleisö. Meillä on laaja ohjelmisto, joten voimme esittää monipuolista musiikkia myös toiveiden mukaan. Monet esiintymiset ovat olleet unohtumattomia tilaisuuksia myös esiintyjille. Eräs niistä oli, kun 100 -vuotiaan asukkaan syntymäpäivillä omainen toivoi laulua "Viivy vielä hetki.., yksi laulu on laulamatta…. kunnes erkanemme eteenpäin".

Pyydä tarjous!

Hinta sisältää etukäteissuunnittelun joko tapaamalla, sähköpostitse tai puhelimitse, esiintymisen kitaran säestyksellä sekä pienen äänenvahvistuslaitteen. Matkoista veloitetaan erikseen

Pyydä tarjous