Musiikkiesitykset

Olemme erityisen mielellämme mukana myös perhejuhlissa ILON JA SURUN hetkinä. Kokemuksemme mukaan ajatuksella valitulla ohjelmistolla saa juhliin tunnelmaa ja hyviä elämyksiä, kun kyseessä ovat elämän tärkeät merkkipaalut, kuten syntymäpäivät, kastejuhlat tai häät.

Olemme saaneet olla juhlistamassa yhdessä elettyä elämää myös luopumisen hetkellä. Suru on kunniavieras, jonka kohtaamista voi helpottaa laulujen kautta. Muistotilaisuus voi olla hyvä, arvokas kokemus yhteisestä viimeisestä juhlasta läheisten ja ystävien jakaessa muistoja, ja laulut voivat olla siinä auttamassa. Samalla voi luoda siltaa yli synkän virran, olemmehan kaikki osa elämän kiertokulkua.

Ohjelmisto räätälöidään yhdessä tilaajan kanssa tukemaan juhlan ja syntymäpäiväsankarin luonnetta. Kastejuhlissa on laulettu mm. "Hiljaa, hyvin hiljaa" ja "Olet runo, johon kirjoittaa sun elämäsi lauseet saa…" Hautajaisissa kirkossa ja kappelissa ollessa musiikki on usein perinteisempää, koska kirkossa on monasti omat säännöt.

Syntymäpäivät

Pari esimerkkiä:

1) Ruustinna Mäntsälässä, 80-vuotisjuhlat, joihin tytär tilasi esityksen tietäen myös etukäteen äitinsä toivelauluja. Toteutimme "En luvannut ruusutarhaa", Hei Mambo" ja pari muuta. Sen lisäksi syntymäpäiväsankari sai toivoa 3 laulua toivelaulukirjoista. Niitä he katselivat yhdessä muiden juhlavieraiden kanssa ja sankari sai lopulta päättää.

2) Nyyrikki Käpylässä, 75-vuotisjuhlat. Esitimme "Maailma on kaunis", "Tiet", "Mustanmeren valssi", Leinon Hymyilevästä apollosta "Aurinkolaulu", "Cherbourgin sateenvarjot"

3) Kalastajatorppa, 75-vuotisjuhlat luonnonystävälle. Lauluina "Suopursu", "Maailma on kaunis" yms.

Ohjelmisto räätälöidään yhdessä tilaajan kanssa juhlan ja syntymäpäiväsankarin luonnetta tukemaan. Kun ollaan hautajaisissa kirkossa ja kappelissa, musiikki on tällöin usein perinteisempää, sillä kirkossa on tavallisesti omat sääntönsä.

Muistotilaisuudet

Pari esimerkkiä vuosien varrelta muistotilaisuuksista, joissa olemme saaneet olla mukana SURUN JA LUOPUMISEN AIKAAN.

1) Koko siunaustilaisuus on ollut lauluista koottu, ilman puheita. Ohjelmistossa oli Leinon tekstejä, joista moni sopii hyvin kyseisiin tilaisuuksiin. "Virta venhettä vie", "Väinämöisen laulu", "Aurinkolaulu" ja muutama muu.

2) Kyseessä oli pitkään sairastanut mies, jonka puoliso halusi, että laulan "Minä laulan sun iltasi tähtihin ja yöhösi kuutamoita..." ja sehän päättyy kauniisti "Laulan sun sun sielusi valkean yli aikojen ikuisuuteen".

3) Karjalasta muuttaneen omaiset halusivat paljon Karjala-aiheisia lauluja, mutta myös iloisia lauluja, jotta he voisivat muistella hyviä yhdessä vietettyjä hetkiä.

4) Näytteljä Aino Maija Tikkasen muistotilaisuudessa lauloimme toiveen mukaan "Sateenkaaren tuolla puolen". Hän lauloi sen aikanaan tutuksi Suomen kansalle.

Pyydä tarjous

Asiakkaan kertomaa

"Äidin muistotilaisuudesta voisi sanoa sellaisen tärkeän asian, että aina ei ole pakko laulaa virsiä, vaan voi muistella kauniisti ja koskettavasti muisteltavan henkilön elämänajan musiikilla. Kaunista ja kunnioittavaa musiikkia on monenlaista ja sanat usein koskettavat ja kuljettavat elämän pituiselle matkalle, mihin itselläkin on tunteilla kiinni. Äidin kohdalla niin oli, sillä moni laulu kantoi muistoja myös omasta lapsuudesta ja rauhallisista kotihetkistä - äidin läsnäolosta."

Hinnat

Hinta sovitaan tilanteen mukaan. Sisältää etukäteissuunnittelun, esiintymisen kitaran säestyksellä sekä pienen äänenvahvistuslaitteen. Matkoista veloitetaan erikseen.

musiikkiesitykset