Keitä olemme?

Olemme aviopari Ulla Linjama-Lehtinen (s. 1953 Jyväskylä) ja Eero Lehtinen ( s. 1963 Tampere ) ja nykyisin asumme Mäntsälässä. Duona Ulla Maria&Eero teemme konsertteja, olemme mukana juhlistamassa perhejuhlia ilon ja surun hetkinä, tarjoamme voimauttavaa musiikkia mielen hyvinvoinnin tueksi oman elämänsä asiantuntijoille eripituisilla kursseilla ja koulutamme myös sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia käyttämään musiikkia työssään. Yhdessä olemme esiintyneet parikymmentä vuotta. Molemmilla on myös äänitteitä, joista lisää Musiikkituotanto-osiossa

Eero alias Nikolai Blad on tehnyt singer-songwriterina myös useita levyjä, viimeisimpänä Kotiinpaluu, josta hän sai Etno Emma -ehdokkuuden 2017. Kotiinpaluulevyllä hän valmisti soittimet kierrätysmateriaaleista, teki laulut itse ja myös esitti ne. Ihastusta ovat herättäneet omien laulujen lisäksi tulkinnat argentiinalalaisista tangoista, Vysotskin ja Jacques Brelin lauluista, joisssa on huumoria ja monitasoisia tekstejä. Taiteilijuus tulee esiin siinä, että Nikolain lauluissa joka kuuntelukerta avaa uusia sävyjä.

Eero on itseoppinut kitaristi, opiskellut musiikkitiedettä Helsingin ylipistossa, kuvanveistoa Turun piirustuskoulussa ja huonekalukonservointia (nyt hän katsoo vain kuinka monta kitaraa saa tehtyä antiikkiesineistä).

Ullalle tärkeitä ovat olleet Studio Lauri Leinosen laulukurssit ja Pirkko-Liisa Tikan näyttämölaulun kurssit, koska kiinnostuksen kohteena ovat nimenomaan tarinoiden kertominen, tulkinta ja välittäminen kuulijoille.