Hevosvoimalan toiminta on siirtynyt Pinewood Stablesin yhteyteen Mäntsälään. 

Hevoset tarjoavat myös mahdollisuuden päästä nauttimaan rauhallisista maastoista kauniissa maalaismaisemissa ja hiljentymään metsään hevosen selässä. Kahden tunnin maastoilla on mahdollisuus nuotioretkeen nokipannukahveineen metsän keskellä yhdessä hevosten kanssa.

 

Hevoset:

 

 

                                                                                                           TANGO

Tango on 18-vuotias Islanninhevosruuna. Tango on hyvin kiltti ja rakastaa rapsuttelua. Tango on viisikäyntinen ja tästä ruunasta löytyy myös vauhtia kokeneempien makuun. Tango osaa lisäksi vetää kärryjä.

 

 


LOA
Loa on 24-vuotias Islanninhevostamma. Lauman pienin, mutta vetreä veteraani. Loa on kiltti ja herkkä, mutta myös turvallinen viisas tamma. Loalta löytyy niin töltti kuin passikin ja niitä myös helposti tarjoaa ratsastajalleen.                                                                                                     

TRITLA

Tritla on 16-vuotias kimo Islanninhevostamma. Tritla on hevoslauman johtaja. Ratsastaessa Tritla taitaa koulukiemurat ja esteetkin ylittyy. Tritlalta löytyy mukava töltti. Tritla pitää myös maastoilusta, Tritlalla on erittäin tasaiset askeleet. Toukokuussa 2018 tämä tamma pyöräytti varsan ja sen nimeksi tuli Dagstjarna (Päivän tähti) fra Tellus.